vrijdag 16 februari 2007

Now We Are Six

Van Neil, vrijdag 9 februari 2007, 10h10.

Nu Zijn We Zes

Ik denk dat dit oorspronkelijk het idee van de Webelf was. Toen lokte ze Dan Guy in haar web van zotheid. Ik stemde ermee in dat als er een blog-verjaardagsspeeltje zou zijn, niets meer toepasselijk kon zijn, en toen deed ik mijn deel van zijn creatie door a) voor te stellen dat een Swami-kostuum meer toepasselijk was dan een tovenaarskostuum en b) het voorstel af te slaan een om dag vrij te nemen om een Swami-kostuum te uren en een foto te nemen met mij in het en c) uiteindelijk te zeggen “Wat, alsof jij geen wonderen in Photoshop doet voor je levensonderhoud? Doe alsof.”

Dus...


Eerst en vooral, DIT IS GEEN SPEELTJE. DIT IS EEN SERIEUS VOORSPELLINGSINSTRUMENT. Het mag alleen gebruikt worden door degenen die bereid zijn om het te benaderen met de gepaste zin voor respect en mystiek ontzag, degenen onder jullie die emotioneel en spiritueel bereid zijn om het gordijn te laten vallen, en geconfronteerd te worden met JE EIGEN TOEKOMST.

Om te beginnen moet de quaestor zichzelf in de juiste gemoedstoestand brengen. Vasten is aanbevolen, maar niet verplicht. Zuiver jezelf van alle onzedige gedachten. Ruim je kamer op en blink misschien het zilver op.

Bedenk dan je vraag. Zet het vast in je gedachten in algemene termen. Zoek geen materiële winst (het Serieuze Instrument van Voorspelling zal alle pogingen om de geheimen van loterijnummers of uitslagen van sportevenementen of hogere fysica – niet omdat het dat niet weet – DWAZE STERVELINGEN, HET WEET ALLES – maar omdat DE WERELD ER NOG NIET KLAAR VOOR IS). Zoek spirituele vervolmaking. Zoek goddelijke verlichting.

Schud dan de mystieke bal van waarheid. Klik niet gewoon op het. Schud het. Echt. Alleen wanneer het geschud wordt, zullen de poorten naar de toekomst openzwaaien en de informatie erdoor laten.

En dan, mystiek en magisch, de informatie die je nodig hebt zal van de 950 000 woorden van deze blog geplukt worden, en zal voor je geplaatst worden.

De woorden die je gegeven worden zijn gegarandeerd perfect toepasbaar op jouw situatie, en zullen je leren hoe te reageren en wat vervolgens te doen. Maar, als ze dat niet zijn, of als je ze niet goed vindt, schudt dan opnieuw en nieuwe woorden zullen tevoorschijn komen, misschien meer toepasselijk. Alleen jij kan het zeker weten – alleen jij en het Orakel.

ZOEK GEEN RUZIE MET DE MYSTIEKE ORAKELBAL VAN VERLICHTING. Het zal winnen.

Zo.

Heb je deze instructies zorgvuldig gelezen?

Moet je ze opnieuw lezen?

[Voor serieuze Zoekers naar de Waarheid is het aanbevolen dat je deze post afdrukt en er verschillende maanden over mediteert voordat je een eerste poging waagt om de sluier weg te trekken. Vele echte en toegewijde Pelgrims op de Weg van de Orakelverlichting hebben de inhoud van deze post ondersteboven op hun buik laten tatoeëren, zodat ze het, bijvoorbeeld, kunnen lezen en bestuderen wanneer ze in bad, de douche of bepaalde Yoga-posities zijn.]

Ben je klaar?

DAN WEES BEREID OM VERSTELD TE STAAN EN VERWONDERD TE ZIJN!

(Neem er alstublieft nota van dat de mystieke kracht van het Orakelinstrument van Voorspelling zodanig is, dat er alleen garantie is dat het hier, op www.neilgaiman.com en niet op feeds, syndicaties en andere dergelijke plaatsen werkt. Verre van een nadeel te zijn, is dit in feite een BEWIJS VAN DE GOEDE WERKING! Als je dit leest via een feed en je het orakel moet raadplegen, doe het dan op http://www.neilgaiman.com/journal/2007/02/now-we-are-six.html)

NOTE – de Magische Journal 8 ball heeft nu een permanente plek op neilgaiman.com, op http://www.neilgaiman.com/journal/8ball/ en zal daar altijd werken. Hier (haalt schouders op) zou het wel of niet kunnen werken.