donderdag 1 februari 2007

Not quite authorised, not quite not

Van Neil, dinsdag 30 januari 2007, 9h18.

Niet echt geautoriseerd, maar ook niet echt niet

[Edit om toe te voegen – als je op dit moment op de link klikt, krijg je gewoon een foutmelding, omdat het niet klaar was om publiek te gaan en te traag liep enz. en offline genomen moest worden. Ik zal iets posten zo gauw het terug is. Sorry.]


[Latere edit. Het schijnt terug te zijn – maar geef de video een kans om te laden voor je hem afspeelt, anders zal het een beetje haperen...]Ik weet niet zeker hoeveel hiervan mag verspreid worden, maar Paramount heeft beslist om een nieuwe richting in te slaan voor hun Stardust website op www.stardustmovie.com. Wat inhoudt dat de website wat later zal uitkomen en er een beetje anders zal uitzien.

Ondertussen hadden ze weken geleden een voltooide versie van de vroegere website klaar om te publiceren, die een paar video intervieuws met mij, enkele antwoorden op vragen over Stardust, Stardust bureaubladen en zelfs een doe-het-zelf Charles Vess kleurding (wat veel te plezierig is) bevat. Dus wij hebben met hun gepraat en zij hebben met ons gepraat, en de webelf deed webmage en als je dus klikt ophttp://neilgaiman.com/stardust/Zal je je op een plek vinden die er helemaal anders uit ziet en Paramount copyright meldingen en zulke dingen eroverheen, maar het is eigenlijk hier op www.Neilgaiman.com .

Ik weet niet hoe lang we toestemming hebben om dit op de site te houden, dus als je erin geïnteresseerd bent, moet je er waarschijnlijk nu mee gaan spelen en iedereen die geïntereseerd zou zijn vertellen dat het hier is.